prethodna  1 2 3  ...  naredna 

11.02.2017.

Pripremni seminar, Beograd

Uspešno održan pripremni seminar za crne pojaseve. Na seminaru su učestvovali...

Pripremni seminar, Beograd

Uspešno održan pripremni seminarza crne pojaseve. Na seminaru su učestvovali kandidati iz sledećih klubova: KRA Vračarević, KRA "Mali samuraj", SU RA "Crni panter", KRA "Plavi vuk" iz Beograda, kao i  KRA "Bušido - Sujke" (Vrbas), SU RA i JJ "Sveti Nikola" (Zrenjanin). SEminar su vodili majstori realnog aiidoa Ana Vračarević i Igor Petrović

10.12.2016.

Međunarodni seminar realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2016

600 učesnika na seminaru realnog aikidoa u Beogradu...

Međunarodni seminar realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2016

U prepunoj sali SC "Šumice", održan je još jedan seminar realnog aikidoa. Obrađene su tehnike po programu majstora Ljube Vračarevića za decu i odrasle. Nakon toga učesnici su imali prikaz tehnika, a zatim su dodeljene zahvalnice, diplome i medalje. Ovu priliku iskoristili smo i da uručimo dva počasna crna pojasa 5.Dan, majstorima Ljubiši Golubovići iz Niša (KRA Brzi brod) i majstoru Zoranu Stojanoviću iz Leskovca (KRA Bodyguard).

Zahvaljujemo se svim našim klubovima iz Srbije, Makedonije, Republike Srpske, Bugarske i Austrije što su prisustvovali seminaru realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2016, kao i našim prijateljima koji nas uvek podržavaju i mnogobrojnoj publici.
Posebna zahvalnost i pripadnicima Specijalne brigade iz Pančeva, koji su učestvovali, našim velikim prijateljima i sportskim legendama Vuku i Branku Rašoviću i prijateljima Mirjani i Luki Vladisavljević na podršci, kao i Studiju B koji je naš seminar medijski propratio!

https://www.facebook.com/maxima1810/videos/10211234950172516/

23.10.2016.

Seminar realnog aikidoa Veles

Uspešno održan seminar realnog aikidoa u Velesu (Makedonija). Zahvaljujemo se svim učesnicima na lepoj atmosferi i dobrom radu, kao i domaćinima na odličnoj organizaciji seminara...

Seminar realnog aikidoa Veles

U nedelju, 23.oktobra 2016 godine, u OU ,, Blaže Koneski ,, u Velesu , više od 100 učesnika od 11 klubova i gostiju od Grčkog centra realnog aikidoa i Okikukai uechi ryu Macedonia – hombu dojo, prisustvovalo je seminaru Realnog Aikidoa .

U odlicnoj atmosferi obradjene su tehnike za decu i odrasle . Na kraju seminara pokazani su odlični prikazi tehnika od strane majstora i ucenika, kako odraslih  tako i dece .Seminar je vodio majstor Igor Petrović uz asistenciju majstora , Vladimira Vajića , Zorana Protića i Stevana Tatomira .

Ovom prilikom hteo bih da izrazim zahvalnost ,Svetskom centru realnog aikidoa, na podršci, uz nadu da smo kao domaćini pokazali optimalnu organizaciju za kvalitetni seminar .

Puno vas pozdravljamo uz nadu za skorije druženje i zajedničke treninge  .

 

KRA RANDORI                                                                            Pretsedatel

 

VELES ,REPUBLIKA MAKEDONIJA                                Ljubomir Grdanov

24.09.2016.

Realni aikido na Večeri borilačkih veština

U subotu, 24. septembra 2016. godine u 17 časova, u SC "Šumice" održano je Veče borilačkih veština, gde su nastupali i predstavnici naših klubova realnog aikidoa...

Realni aikido na Večeri borilačkih veština

U subotu, 24. septembra 2016. godine u 17 časova, u SC "Šumice" održano je Veče borilačkih veština, gde su nastupali i predstavnici naših klubova realnog aikidoa. U pozitivnoj atmosferi, naši članovi, od onih najmlađih, pa do majstora visokih zvanja,pružili su publici i ostalim kolegama iz sveta borilačkih veština i sportova još jedan odličan prikaz tehnika osnivača realnog aikidoa, grandmastera Ljube Vračarevića. Zahvaljujemo se svim klubovima iy cele Srbije koji su dali svoj doprinos i uveličali ovu manifestaciju. Takođe, zahvaljujemo se i organizatoru koji prepoznaje naše kvalitete i koji se trudi da zajedno sa svima nama održi uspomenu na život i delo majstora Ljube Vračarevića.

30.05.2016.

8. Seminar Realnog aikidoa - Skoplje 2016 (KRA "Marui" i KRA "Keiko")

U subotu, 28. maja 2016. godine, u SRC "Kale" u Skoplju, više od 100 učesnika prisustvovalo je seminaru Realnog aikidoa...

 8. Seminar Realnog aikidoa - Skoplje 2016 (KRA "Marui" i KRA "Keiko")

U subotu, 28. maja 2016. godine, u SRC "Kale" u Skoplju, više od 100 učesnika prisustvovalo je seminaru Realnog aikidoa. U dobroj i radnoj atmosferi, obradjene su tehnike za decu i odrasle, izvedeni su uspešni prikazi i na kraju je održano polaganje. Na seminaru su učestvovali klubovi iz Makedonije, Srbije, Grčke i Turske. Seminar je vodio majstor radojica Spasović uz pomoć majstora Ane Vračarević, Bobana Aleksića i Danka Boroje.

Zahvaljujemo se organizatorima seminara KRA "Marui" i KRA "Keiko", kao i Makedonskoj federaciji za Realni aikido, na odličnom dočeku i organizaciji seminara, kao i svim učesnicima na prijatnoj atmosferi, dobrom radu i lepom druženju.

Ovom prilikom čestitamo 20. godina od osnivanja Makedonske federacije za Realni aikido, kao i 20. godina od osnivanja KRA "Marui" !

Želimo svima dalji uspeh u radu i nadamo se skorom susretu!

 

 

prethodna  1 2 3  ...  naredna 

 

Slavujev venac 1
11120 Beograd
Adresni kod: 145805
Srbija

Telefon/fax:(381 11) 30 89 199
Slavica Babić: 063/24 29 13
office@wcra.rs
Skype: ljuba.vracarevic.wcra
Zakonom zaštićeno. Sva prava zadržava Ti Computers Solutions