prethodna  1 2 3  ...  naredna 

01.12.2019.

Memorijalni seminar realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2019, Beograd

500 učesnika na Memorijalnom seminaru...

Memorijalni seminar realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2019, Beograd

U prepunoj sali SC "Šumice", održan je još jedan seminar realnog aikidoa, pod vođstvom majstora Ane Vračarević i Mihaila Lakića.

Obrađene su tehnike po programu majstora Ljube Vračarevića za decu i odrasle. Nakon toga učesnici su imali prikaz tehnika, a zatim su dodeljene zahvalnice, diplome i medalje.

Zahvaljujemo se svim našim klubovima iz Srbije, Makedonije i Republike Srpske što su prisustvovali Memorijalnom seminaru realnog aikidoa "Ljuba Vračarević" 2019, kao i mnogobrojnoj publici.

Posebna zahvalnost velikom sportisti Goranu Kasumu koji je otvorio seminar, Nadi Filipović i Rosa vodi na podršci, Vladi Krstevu na divnim slikama, kao i Studiju B koji je naš seminar medijski propratio!

20.10.2019.

Семинар реалног аикидоа, Пирот

Клуб реалног аикидоа "Црна Кобра", 20.10.2019. године био је домаћин 4. Међународног семинара реалног аикидоа за децу и одрасле "Пирот 2019".

Семинар реалног аикидоа, Пирот

Клуб реалног аикидоа "Црна Кобра", 20. октобра био је домаћин 4. Међународног семинара реалног аикидоа за децу и одрасле "Пирот 2019".
Семинар је водила Ана Врачаревић, црни појас 9.Дан. Међу учесницима семинара, били су представници клубова реалног аикидоа из Србије и Македоније, као и припадници обезбеђења "Армада" из Пирота.

У позитивној и радној атмосфери, обрађене су технике реалног аикидоа за децу и одрасле, по програму мајстора Љубе Врачаревића. Након тога су уследиле презентације представника свих клубова.

Честитке свима на успешном раду, лепом дружењу, а домаћину и на одличној организацији семинара.

12.10.2019.

2. Savezni seminar realnog aikidoa, Novi Sad

U subotu 12. oktobra 2019. godine u prelepom ambijentu Novosadskog džudo kluba održan je 2. Savezni seminar realnog aikidoa za decu i odrasle u organizaciji CRA Stevanović.

 2. Savezni seminar realnog aikidoa, Novi Sad

 

U subotu 12. oktobra 2019. godine u prelepom ambijentu Novosadskog džudo kluba održan je 2. Savezni seminar realnog aikidoa za decu i odrasle u organizaciji CRA Stevanović.

Na seminaru su  bili vežbači iz Novog Sada, Kule, Zrenjanina, Loznice, Beograda i Leskovca. Pored učesnika koji su došli iz klubova realnog aikidoa imali smo i goste iz džudoa i krav mage.

Na seminaru smo izučavali realni aikido za koji je bila zadužena Ana Vračarević (crni pojas 9. Dan) uz asistenciju majstora iz Leskovca Zorana Stojanovića (crni pojas 5. Dan).
Tehnike iz džudoa je demonstrirao majstor džudoa Branko Rašović (crni pojas 3. Dan).
Obuku iz pružanja prve pomoći vodio je Dragan Grujičić.

Pored svega navedenog naša članica Anđela Zlatarov je polagala za narandžasti pojas i uspešno je prikazala tehnike iz programa ,,Kroz igru do majstorstva''.

Nakon seminara smo organizovali obilazak Petrovaradinske tvrđave zajedno sa gostima iz drugih gradova.

Zahvaljujemo se svim učesnicima seminara, a posebno Novosadskom džudo klubu koji nam je ustupio svoje prostorije, Ani Vračarević, Zoranu Stojanoviću, Branku Rašoviću i Draganu Grujičiću koji su imali ulogu instruktora na današnjem seminaru.

Iza nas je prelep dan pun pozitivnih utisaka koji će se dugo pamtiti i prepričavati.

05.10.2019.

11. Međunarodni seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko

05.10.2019. godine, u Areni "Boris Trajkovski" u Skoplju, održan je 11. Međunarodni seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko...

11. Međunarodni seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko

 U subotu, 05.10.2019. godine, u Areni "Boris Trajkovski" u Skoplju, održan je 11. Međunarodni seminar realnog aikidoa KRA Marui - KRA Keiko.

 Pozitivna energija, veliki trud i zalaganje, uspešan rad, odlična organizacija i pre svega divni ljudi i trenuci koji se pamte.

Veliko hvala i čestitke za sve što ste do sada postigli!


22.09.2019.

Dečiji festival - Oplenac

KRA Srbski vožd (Topola, Aranđelovac) i KRA Vračarević (Beograd) učestvovali su na Dečijem festivalu održanom na prelepom Oplencu, u organizaciji Zadužbine kralja Petra I.

Dečiji festival - Oplenac

prethodna  1 2 3  ...  naredna 

 

Slavujev venac 1
11120 Beograd
Adresni kod: 145805
Srbija

Info: 060/ 800 50 30
Slavica Babić: 063/24 29 13
office@wcra.rs
office.ssra@gmail.com 
Skype: ljuba.vracarevic.wcra
Zakonom zaštićeno. Sva prava zadržava Ti Computers Solutions